BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

alhamdulillah.

salam...
ya allah,syukur sgt2.within a couples of week ++ i havent signed in into my blog, finally i tried once just now.
syukur,belog dah xsakit. entry box tempat writing new post ni dah bleh tulis karangan dah. dah xjadi loading panjangpanjang dah. btw, dah lama rasenye xmencoret sesuatu. skrg puase, dan dah nak rayer dah pun.tinggal lg  about a week coming to celebrate aidilfitri.

sepanjang xsharing something in my blog theres lot of things happened in my life. dah tamat jadi teacher first thing.then,balikbalik kelantan pun dengan satu berita sedih sedang menanti.bak (atok) masuk ward. kencing manis dan sakit tua. jadi sy berperanan menunggu di ward beberapa hari.many things i have learned.

dlm pade itu, pak sedara pun turut sama masuk ward.lebih kritikal dr keadaan bak.sakit jantung dan kesan dr itu seluruh tubuhnya dijangkiti kuman.semalam (1.9.10) dr pagi aku ke sana bersama isterinye yg keseorangan.sempat sedekahkan beberapakali yasin,mengajar utk mengucap dan baca 3kul untuk beliau. sesungguhnya ajal di tangan yg maha esa.lebih kurang pukul 10 malam dia telah menghembuskan nafas terakhir.dan pagi tadi aku ke rumah beserta kubor mengiringi jenazah.alfatihah kepada beliau.
sesungguhnya,pemergian beliau dirasai.

p.s: mok je, family yaa sentiasa ada d cc mok je.

2 comments:

syaleyana shukri said...

pok sdaro mu hok mane? al-fatihah..

Anis Hariz said...

pjg cto dia.
nnt aku g umh mu n aku cto..
btw,thnks being cncern yunk..